Maak kennis met SEXX GIN, een drank geïnspireerd door een idee geboren op de zonovergoten stranden van Ibiza, bestemd om een afrodisiacum elixer te zijn voor individuen wereldwijd. 

Vervaardigd met een zorgvuldig bewaard geheim kruid uit het Caribisch gebied, omarmd door zowel de Azteken als de Maya's vanwege zijn natuurlijke afrodiserende en ontspannende eigenschappen, ontpopt SEXX GIN zich als een verleidelijke mix van genot en plantaardige ingrediënten.Dit mystieke kruid ontsteekt niet alleen de passie, maar dient ook als katalysator voor een veelheid aan wellnessvoordelen. 

Erkend voor het verbeteren van libido en stemming, wordt SEXX GIN een holistische ervaring, die de energieniveaus verhoogt en een gevoel van welzijn bevordert. Naast zijn afrodiserende kracht wordt dit geheime kruid geprezen om zijn vermogen om menstruatiekrampen te verlichten, te helpen bij gewichtsverlies, de mentale gezondheid te bevorderen en een meer ontspannen staat te induceren.

Dompel jezelf onder in de verleidelijke mix van plantaardige ingrediënten en geef toe aan de geneugten die SEXX GIN te bieden heeft. Het is meer dan alleen een drankje; het is een reis naar een wereld waar genot samensmelt met welzijn. 

Neem een slok en daag ons uit om het tegendeel te bewijzen. Ervaar de aantrekkingskracht van SEXX GIN - waar passie, genot en plantaardige wijsheid samenkomen in elke fles.

Bottled by Stokerij Vanderlinden Hasselt

40% VOL • 70 cl